Norah Plastics ®

Waarom plastic pallets? 6 redenen voor een kunststof pallet!

Waarom plastic pallets? 6 redenen voor een kunststof pallet!

Waarom plastic pallets? 6 redenen voor een kunststof pallet!

1. Levensduur: plastic pallets of plastic europallets hebben een onmiskenbaar langere levensduur dan houten pallets. Vanwege een aanzienlijk groter aantal cyclus  moeten plastic pallets veel minder vaak worden vervangen.

2. Hygiëne pallets: een plastic pallet of europallet van kunststof is  schimmelvrij. Het is gemakkelijk schoon te maken en biedt bacteriën geen kans vooral bij gladde gesloten constructies. Kunststof pallets zijn daarom uitstekend geschikt op alle gebieden waar hygiëne een belangrijke factor is (bijvoorbeeld voedsel, apotheek, etc.)

3. Export pallets: Aangezien pesticiden niet in plastic pallets kunnen worden toegepast hoeven deze pallets tijdens de export niet te worden ontsmet. Dit voorkomt nodige papierwerk.

4. Verwondingen en schade: Kunststof pallets of Europallets gemaakt van plastic hebben geen uitstekende spijkers of splinters die de goederen kunnen beschadigen of zelfs een werknemer kunnen verwonden. De pallets zijn glad afgewerkt vaak voorzien van nokken of randen.

5. Nettogewicht: Kunststof pallets of plastic europallets zijn in de meeste gevallen lichter dan vergelijkbare houten pallets. In elk geval hebben de pallets een vast tarra gewicht dat zelfs als deze kunststof pallets buiten wordt opgeslagen, zal de plastic pallet bijvoorbeeld niet zwaarder zijn door water.

6. Duurzaamheid: vrijwel al het plastic wordt gerecycled tot nieuw grondstof granulaat.

Bij Norah Plastics ben je aan het goede adres voor kunststof bakken

Bij Norah Plastics ben je aan het goede adres voor kunststof bakken

Alle onze kunststof bakken kunt u bestellen via onze webshop. In onze webshop bieden wij onze scherpste tarieven en hebben we meer dan 500 type kunststof bakken met diverse accessoires zoals kunststof onderstellen, deksels, en inzetbakken.

Direct doorklikken naar:
Kunststof stapelbakken gesloten  in diverse maten voor sorteren op maat.
Gesloten kunststof stapelbakken van Norah Plastics maakt indruk door zijn unieke, simpele design en hoge stabiliteit. De robuustheid en het hoogwaardige materiaal geven deze plastic bak een lange levensduur.

Kunststof stapelbakken met deksel stofdicht afgesloten
Kunststof bakken met deksel van Norah Plastics kan snel en simpel gesloten worden dankzij het eenvoudig scharniersysteem. Uw goederen worden zo optimaal beschermd tegen transportschade en vervuiling.

Kunststof bakken met slot veilig vergrendeld
Deze stapelbakken met slot-systeem maken indruk met hun hoogwaardige kwaliteitssloten die de inhoud beschermen tegen onbevoegde toegang. De afgestemde Euronorm afmetingen zorgen bovendien voor een probleemloze omgang met de plastics bakken.

Witte stapelbakken voor productielijnen van levensmiddelen
Onze witte stapelbakken worden geproduceerd door spuitgietproces van HD-PE. Dit granulaat is stootvast, slagvast, diepvries bestendig, geurloos, smaakloos en geschikt voor direct contact met levensmiddelen, medicamenten, zuren en logen.

Magazijnbakken, Stellingbakken, Kantelbakken voor magazijn voor overzichtelijk opslag van kleine en grote onderdelen. Het groot aantal modellen en de op elkaar afgestemde maten zorgen voor aanzienlijke combinatie mogelijkheden en zijn stabiel stapelbaar De magazijnbakken met grijpopeningen zijn compatibel met andere stapelbakken.

Gesloten palletboxen van Norah Plastics is bekend door zijn robuuste constructie en de gesloten zijwanden. Deze palletbox is conform de ISO formaat en is dankzij zijn grote capaciteit geschikt voor de opslag en het transport van omvangrijke, zware goederen.

onze palletbakken worden dagelijks gebruikt als een betrouwbare ladingdrager

Wacht a.u.b...