Afsluitbare kunststof bakken en palletboxen
VEILIG = VEILIG!  goed afsluiten met het uitgebreide opslag programma van NORAH Plastics.

Als kunststof bakken of kunststof palletboxen af en toe onbeheerd worden achtergelaten, rijst de vraag? Hoe kan de inhoud op betrouwbare wijze worden beschermd, tegen ongeoorloofde open!?

     

EXACT = OM DEZE REDEN! Bieden wij naast de gangbare basis modellen gemodificeerde producten aan. Zoals het afsluitbare programma kunststof bakken met sleutelslot. Bij uitstek een uniek leveringsprogramma waarbij de kunststof stapelbakken worden voorzien van kunststof scharnieren met easy open sluithendels en sleutelslot. De  gemodificeerd stapelbakken blijven onderling goed op elkaar stapelbaar. Ook als deze worden combineren met de basis modellen, zodoende blijft de efficiëntie gewaarborgd.  Daarbij zijn de afsluitbare stapelbakken extra versterkt in de hoeken dit verhoogt de constructieve integriteit, stoot-, slagvastheid en stapelbelasting.

  Naast de afsluitbare stapelbakken bieden wij ook de mogelijkheid om grotere volumes veilig af te sluiten. Hierbij maken wij gebruik om onze basis palletboxen te modificeren. Deze boxen worden  voorzien van metalen scharnierbeslag en een veer spansluiting waardoor de box kan worden afgesloten met een hangslot. Onze afsluitbare palletboxen bieden dan ook de mogelijkheid om bulk inhoud optimaal te beveiligen. Denk hierbij aan opslag voor buiten of dure apparatuur, kostbare verzamelstukken of grondstoffen opslag welke voor de veiligheid moeten worden afgesloten; de mogelijkheden zijn uiterste divers. Wij zijn in staat om elke palletbox te voorzien van een sluitsysteem, eventueel op poten, sleeplatten of wielen.   Kortom onze afsluitbare palletboxen programma een echte aanrader als het gaat om afsluitbare opslag of transport!  
Heeft u nog vragen of opmerkingen aarzel niet om contact met ons op te nemen klik  >> Hier << voor het contactformulier.