Emmers met deksel

Emmers zijn er tegenwoordig in allerlei uitvoeringen, zoals verpakkingsemmers, eenmalige emmers, bouwemmers, productie emmers en transportemmers. Leverbaar met of zonder deksel en verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige uitvoering. Onze emmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geschikt voor opslag en transport van vaste- en vloeibare stoffen. De emmers worden geproduceerd uit de grondstof PP (Polypropyleen) en hebben in de meeste uitvoeringen een vacuüm afsluitbare deksel met draaghengsel.

Witte emmers

Witte emmers

Emmers met deksel leverbaar in een ronde emmers of rechthoekige emmers, de beste keus voor het verpakken van uiteenlopende producten en geschikt voor opslag, transport en productie van vaste- en vloeibare stoffen. Onze emmers worden volledig geproduceerd van polyethyleen, hierdoor vrij van metalen en hebben in de meeste uitvoeringen een vacuüm afsluitbare deksel met draaghengsel zijn diepvriesbestendig, geur en smaakloos. Geschikt voor Food en Non-Food toepassingen en worden in diverse sectoren dagelijks ingezet als een meermalige verpakkings of productie emmer. Door de gladde ronden binnen-, en buitenwanden zijn de emmers eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Leeg kunnen de emmers in elkaar worden gestapeld om opslag of transport te besparen. Onze emmers voldoen aan de kwaliteitssystemen die hedendaags worden gesteld zoals; HACCP, BRC en NSF reglementen. Individuele opdruk zoals In Mould Labeling (IML) techniek, bedrijfslogo op aanvraag mogelijk.


Gekleurde emmers

Gekleurde emmers

Gekleurde emmers met deksel, leverbaar in een ronde gekleurde emmers of rechthoekige gekleurde emmers, de beste keus voor het verpakken van uiteenlopende producten en geschikt voor opslag, transport en productie van vaste- en vloeibare stoffen. Wij bieden wij tegen minimale bestelgrootte gekleurde emmers met deksel in de kleuren blauw, rood, geel, groen en zwart aan. Geschikt voor opslag en transport van vaste- en vloeibare stoffen. De emmers zijn levensmiddelen geschikt en worden geproduceerd uit de grondstof PP (Polypropyleen) en hebben een afsluitbare verzegeld deksel met draaghengsel.

Trans-Pack Emmers

Trans Pack emmers

Ruimte kost geld! Daarom bieden we met TRANS-PACK Emmers een verpakkingssysteem aan dat de beschikbare ruimte in E2-kratten of de gangbare kartonnen dozen in het formaat 60x40 cm, zonder ruimte verlies opvult. Tegelijkertijd kunnen gevulde E2-kratten perfect worden gestapeld. De opslagcapaciteit kan bijna worden verdubbeld en de benodigde vrachtcapaciteit kan worden gehalveerd. De TRANS-PACK emmers van NORAH Plastics zijn rechthoekige en voorzien van een water- en oliedichte afsluiting. Leverbaar in een witte, zwarte en transparante uitvoering.  Door de gladde ronden binnen-, en buitenwanden zijn de emmers eenvoudig en hygiënisch te reinigen, goed stapelbaar en leeg in elkaar nestbaar om ruimte te besparen. Individuele opdruk zoals IML printing of logo bedrukking zijn op aanvraag mogelijk – Geschikt voor de verwerkende voedings en farmaceutische industrie, handel, retail, commerciële sectoren en zorginstellingen.

NORAH Emmers met deksel