Kunststof palletboxen conform ISO- en logistiek euro afmetingen.

Norah Plastics bij uitstek de kunststof palletbox specialist met maar liefst 40 verschillende modellen direct in onze webshop te bestellen.

Al onze boxen voldoen aan de strenge normen en eisen die wij aan al onze producten stellen. De kunststof palletboxen worden grotendeels volledig computer gestuurd vervaardigd  en op de meest gesofistikeerde spuitgietmachines van dit moment geproduceerd. Hierdoor zijn wij in staat om een gecontinueerde kwaliteit product te leveren tegen scherpe prijzen. Hieronder vindt u een korte overzicht van de verschillende modellen die wij leveren.                                                                             » GESLOTEN UNIVERSELE PALLETBOX

De gesloten palletboxen staan bekend om hun lange levensduur; dit mede dankzij de robuuste constructie en dikke wanden.  De palletbox is conform de ISO formaat en is dankzij zijn grote capaciteit geschikt voor opslag en transport van omvangrijke, zware goederen. Een echte aanrader als het gaat om volume en bulk goederen.

» PALLETBOXEN MET GEPERFOREERD BODEM EN ZIJWANDEN

Geperforeerde palletboxen voor optimale luchtcirculatie, ideaal voor voedselverwerkende industrie, afvalbeheer en recycling. Een robuuste ontwerp gemaakt voor intensief dagelijks gebruik. Onze robuuste palletboxen worden geproduceerd  uit voedingsgeschikt. Geperforeerde palletboxen voor optimale koelcirculatie,stoot en slagvast A1-HDPE materiaal. Met gladde binnen- en buitenwanden wordt een probleemloze reiniging.

» PALLETBOXEN MET DEKSEL

Kunststof palletboxen met scharnierdeksel voor het goed dichtmaken van de palletbox, de beste keus voor het veilig opslaan en transporteren van allerlei producten.  Leverbaar in diversen uitvoeringen zoal op vier poten, sleeplatten of verrijdbaar. De deksels zijn voorzien op de lange zijde van metalen scharnierbeslag welke vast worden gemaakt aan de boxen, zodoende ontstaat er een duurzaam scharnierconstructie wat een lange levensduur garandeert.

   

» AFSLUITBARE PALLETBOXEN MET DEKSEL EN SLEUTELSLOT

Palletboxen met afsluitbaar slotsysteem en scharnierend deksel, ideaal voor diefstal preventie en ongeoorloofd open van waardevolle producten. Een robuuste ontwerp gemaakt voor intensief dagelijks gebruik.

            Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij proberen uw vraag via e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.