Stapelbakken overal inzetbaar, praktische allrounders

STAPELBAKKEN & STAPELKRATTEN VAN NORAH PLASTICS.
Stapelbakken van NORAH Plastics zijn praktische allrounders voor opslag en transport van uw producten. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde afmetingen zijn deze kunststof bakken uitermate geschikt om goederen plaatsbesparend en veilig op te slaan. De speciale vorm van de stapelbakken zorgt ervoor dat ze in elkaar grijpen, zodat meerdere kunststof bakken probleemloos op elkaar kunnen worden gestapeld. Het assortiment stapelbakken van NORAH Plastics dekt de behoeften van de meest uiteenlopende branches. Of het nu gaat om een praktische standaard stapelbakken voor het opslaan en transporteren van uiteenlopende producten, kleine onderdelen, zware of gevoelige artikelen en nog veel meer, of om speciaal voor de elektronische industrie ontwikkelde ESD-stapelbakken programma - De artiekelen van NORAH Plastics  voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen.
kunststof-stapelbakken kunststof-stapelbakken stapelbak met deksel

U kunt kiezen uit verschillende standaard euronorm afmetingen en diverse hoogtes. Gesloten hangrepen of met open handgrepen, de euronorm stapelbakken zijn verkrijgbaar tot een afmeting van 80x60x52 cm, geperfoeerde stapelkratten hebben de standaard euronorm afmeting van 60x40 cm en zijn variabel in hoogte tot 42 cm - zo kan de kunststof stapelbak optimaal worden geïntegreerd in uw opslag- en transportprocessen. 

MOGELIJKE TOEPASSINGEN VAN STAPELBAKKEN
De klassieke stapelbak - Basic Line is de gesloten Eurobak. Deze wordt vooral gekenmerkt door zijn grote verscheidenheid aan afmetingen en kan daarom universeel worden gebruikt. De stapelbakken met klapdeksel en sluithendels biedt de stapelbak extra bescherming voor uw goederen aan. De geperforeerde Euronorm kratten zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan en transporteren van inhoud die luchtig moet worden opgeslagen, bijvoorbeeld omdat deze nog een bepaalde hoeveelheid restvocht bevat wanneer de kunststof bakken zijn gevuld. Er zijn speciale vleeskratten ontwikkeld voor de opslag en het transport van vlees- en worstproducten, die de ophoping van water voorkomen en daarom bij uitstek geschikt zijn voor de behandeling van vlees en worst. Typisch voor gebruik in opslag- en logistieke processen van elektrostatisch gevoelige onderdelen of componenten zoals in de automobielindustrie zijn er de ESD stapelbakken -  deze worden geproduceerd van elektrisch geleidende ESD PP kunststof materiaal in Euro-formaat en zijn duurzaam hebben een lange levensduur. De ESD stapelbakken beschermd gevoelige elektronische onderdelen, chips en elektro-componenten tegen statische ladingen; het toegepaste materiaal verhindert op een betrouwbare manier elektrostatische opladingen en leiden de reeds aanwezige opladingen af met een doorgangsweerstand / oppervlakteweerstand: 106 < 1010 Ohm/cm voor certificaat ESD-norm: NEN-EN-IEC 61340-5-1 

VOORDELEN VAN STAPELBARE BAKKEN
Stapelbare bakken van duurzaam kunststof in Euroformaat kunnen probleemloos worden gestapeld en vervoerd op Europallets - dankzij de gestandaardiseerde Euroafmetingen. Zo kunt u de transportkosten binnen enorganisatie vele malen verlagen. De hoogwaardige afwerking en ergonomisch aangepaste vormen garanderen een hoog niveau van comfort en eenvoudige hantering van de opgeslagen goederen. Het brede assortiment stapelbakken van NORAH Plastics omvat in totaal acht verschillende uitvoeringen van kunststof bakken en kenmerkt zich vooral door de brede toepassingsmogelijkheden. Zowel de Eurobakken, Food bakken, als de ESD stapelbakken werden ontwikkeld volgens de Euro-norm en komen dus overeen met de gangbare Euro-formaten. Met een stapelbak van NORAH Plastics kunt u veilig en comfortabel opslaan en transporteren zonder zorgen en voor vele jaren.


Heeft u een vraag over onze producten, of kunt u een bepaald artikel niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.