Norah Plastics ®

» OVER ONS


Sinds 1953 ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige diverse duurzame transport- en opslagsystemen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwalitatieve doordachte systemen welke aan strenge normen en eisen voldoen. 

spuitgietmachine-kunststof-stapelbak-KLT


De productie van het uitgebreide NORAH-programma wordt grotendeels volledig computer gestuurd en wordt vervaardigd op de meest gesofistikeerde spuitgietmachines van dit moment. Hierdoor kunnen vernieuwingen en innovaties,snel en geruisloos worden geïmplementeerd. Op deze wijze verzekeren wij al onze klanten van een vaste hoge kwaliteit. Bij de productie van de kunststof bakken met het levensmiddel symbool wordt uitsluitend 1A-nieuw kunststof materiaal gebruikt. Voor typische behoeften of speciale aanwendingen doen we beroep op uitgekiende grondstoffen waarbij rekening wordt gehouden met temperatuurstabiliteit, draagkracht, slagvastheid, reinigingsbehoeften

Kunststof bakken en plastic pallets

matrijsvorm-en-inzetstukken

NORAH-kunststof-bakken-productie


De meeste producten zijn afgestemd op de Euro-formaat een maatvoering van de AET-Transportsector. Er werd steeds rekening gehouden met de nationale en internationale normen binnen de logistieke sector. Alle aangeboden maatvoeringen zijn compatibel met de gangbare palletafmetingen. Onze bakken zijn extreem stabiel, weerstandsvast en daarbij uiterst licht. Met wel doordachte detailoplossingen en functionele toebehoren worden specifieke branchebehoeften ingevuld. U bekomt de producten direct van de producent en daardoor aan uitzonderlijke prijsgunstige voorwaarden. Individuele wensen zoals logo-, kleuren bedrukking of andere product modificaties kunnen op aanvraag in het productieproces geïntegreerd worden. 

Verrijdbare bakken

 
Naast gangbare producten bieden wij een breed programma klantgerichte transport-, en opslag producten aan die afgestemd zijn op de behoeften van de klant. Mede dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er speelt binnen een bepaalde sector, hierdoor bis men verzekert van een duurzaam product welke perfect aansluit binnen een organisatie. Daarbij staat het gebruik van  typ specifieke, onberispelijke materialen centraal. Alleen wanneer producten met betrekking tot het doel perfect afgestemd worden op de temperatuurstabiliteit, het draagvermogen, de slagvastheid en vele andere eigenschappen, kunnen een overeenstemmende hoge  kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd worden. Overtuig uzelf van ons brede assortiment met hoge kwaliteit producten tegen scherpe prijzen – of het nu gaat om individuele of grote bestellingen, kleine bedrijven of multinationals.

olifant-norah-plastics


Achter onze logo zit een interessant verhaal. Deze illustratie is afgeleid van een originele gebeurtenis. Zoals bekend is Norah Plastics sinds 1953 actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van opslag en transport producten. Om toentertijd plastic producten te promoten hebben wij een dierentuin benadert of er de mogelijkheid bestond om een mannelijk volwassen savanneolifant ± 6.250 kg de grootste en bekendste van de twee Afrikaanse olifanten op twee plastic pallet te laten staan. Deze gedenkwaardige gebeurtenis hebben wij destijds omgezet in onze bedrijfslogo. Een olifant op maar liefst twee plastic pallets.

spuitgietpark-kunstst0f-bakken

Wacht a.u.b...