Het maakt niet uit wat u wilt opslaan of vervoeren, u vindt de perfecte oplossing in het assortiment van Norah Plastics!
Maak kennis met het meest gespecialiseerde bedrijf in opslag en transport systemen. Enkele klassiekers uit ons assortiment die overal worden.gebruikt; Kunststof bakken, magazijnbakken of plastic pallets.     Kunststof bakken zijn er in verschillende uitvoeringen, afmetingen en materialen. zoals;  stapelbaar, nestbaar of nest-stapelbaar, gesloten of geperforeerd.  Daarbij kunnen de bakken worden gemodificeerd zoals een deksel of scharnierdeksel met sluithendels, klap handgrepen en zelfs een sleutel slot. Ook zijn de bakken leverbaar in verschillende kleuren en te voorzien van een bedrijfslogo opdruk.     Magazijnbakken, stelling-bakken of toch liever overzichtelijk kantelbakken opgeborgen in een handige bakkenwagen?  Wij bieden een breed assortiment opslagproducten voor magazijn, werkplaats, montageafdelingen of inpakstations aan. Bij uitstek geschikt voor opslag van kleine en grote onderdelen. Comfortabel overzicht en efficiënt laden en ledigen van al uw opgeslagen producten. Op deze manier heeft u uw producten ten alle tijden onder controle en dit binnen handbereik.      

Kunststof bakken met tweedelige klapdeksels zijn stofdicht en afsluitbaar met kabelbinders / tyraps.  De bakken zijn toepasbaar als; koeriersbak, transportbak, opslagbak,  verhuisbak, magazijnbak, productiebak. Door de verticale wanden hebben de bakken een optimale opslagcapaciteit en anderzijds ruimtebesparend. Met gesloten deksels zijn de bakken op elkaar stapelbaar, met open geklapte deksels lege bakken” kunnen de bakken in elkaar worden genest om tijdens transporten opslag tot circa 70% ruimte te besparen.